Adverteren

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Adverteren

 

Waarom adverteren

 

Om ons zoveel mogelijk in te zetten voor de Nonprofit organisaties en daarmee veelal voor langdurig en / of terminaal zieke kinderen kunnen we niet buiten een inkomsten bron. Op ons voertuig is het helaas niet mogelijk om reklame teksten te monteren, dit zou immers afbreuk doen aan het voertuig. Wel willen we u de mogelijkheid bieden om een advertentie in de header van de website op te nemen. In de header loopt continu een diavoorstelling mee met foto's van evenementen die we hebben bezocht. Na een aantal foto's verschijnt een advertentie van een van onze sponsors / adverteerders. Uw bedrijf komt dus regelmatig in de header te zien. Tevens staat uw advertentie op de advertentie pagina en bij een van de terugblikken van een evenement waar de inkomsten uit uw advertentie aan zijn besteed.

 

Wat zijn de mogelijkheden tot adverteren

 

De website werk niet met zogenaamde pop-ups dit doen we om de website zo "zuiver" mogelijk te houden maar boven aan de website in de header loopt een diavoorstelling. Door het continu meelopen van deze beelden verschijnt er na een aantal afbeeldingen een advertentie in de header van een van de adverteerders / sponsor hiermee komt uw bedrijf met regelmaat in beeld, ook zijn de tijdsperiodes waarmee een afbeelding vertoont wordt voor een advertentie langer dan voor een afbeelding. Daarnaast lopen er ook logo's van de nonprofit organisaties mee waar de KLF voor wordt ingezet uw bedrijf wordt hiermee door de bezoekers direct gelinkt aan onze inzetten voor de organisaties.

 

Wat is het verschil tussen adverteren en sponsoren

 

Een advertendtie krijgt in de diavoorstelling een langere periode dan een sponsor, een sponsor loopt in gelijke tijd met de afbeeldingen terwijl die van een advertentie 2x zolang is. Sponsoren zijn bedrijven die zich niet direct financieel aan de brandweerbus verbinden maar bevoorbeeld hogere kortingen geven op materiaal welke we voor ons voertuig gebruiken, denk aan het onderhoud of kleding die we dragen als we niet in brandweerkleding aanwezig zijn. Een adverteerder daarintegen krijgt een langer afbeeldingstijd en kan vanuit de afbeelding direct gelinkt worden naar de bedrijfswebsite, daarnaast staat uw bedrijf een jaar lang vermeld op de adverteerderspagina op onze website. Een advertentie koopt u voor een periode van 1 jaar van de opbrengst kunnen we de KLF weer inzetten voor een goed doel.

 

Wat zijn de kosten van een advertentie

 

De kosten van een advertentie bedragen 150 euro per jaar, dit willen we express niet te hoog nemen maar wel zo hoog dat een advertentie de kosten van een goodwill evenement kan dekken. Om kosten te besparen heeft de brandweerbus geen inschrijving KvK u kunt de kosten van BTW dus niet aftrekken.

 

Een advertentie opgeven

 

U kunt uw advertentie opgeven door het contact op tenemen via het contact formulier vermeld daarbij dan ook dat u wilt adverteren op onze website. Wij nemen dan contact met u op omtrent de minimale grote van uw afbeelding en over de wijze van betaling. Na ontvangst van uw betaling zullen we de adverentie binnen 2 werkdagen opnemen op onze website (tijdens de vakantie periode geldt een langere termijn)

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014