De pompen

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

De pompen

 

In de periode dat we de KLF bezitten hebben we een aantal pompen in bezit (gehad) drie daarvan hebben we in de onderliggende pagina's beschreven alleen de Kronenburg MSD houden we buiten de website omdat deze alleen is aangekocht voor revisie en zonder enige werkzaamheden werd door verkocht vanwege de aanschaf van de MSA met de Ziegler MSD, deze laatste heeft inmiddels plaats gemaakt voor de fel begeerde Rosenbauer.

 

 

Naast de MSD beschikt de brandweerbus in combinatie met de HV aanhanger ook nog over een klokpomp welke afkomstig is van de brandweer Amsterdam. In het najaar zijn we ook inbezit gekomen van een Rosenbauer RK 40 pomp het is de bedoeling dat we ook deze pomp weer werkend in kunnen gaan zetten.

Van alle verbrandingsmotor aangedreven pompen hebben we een subpagina aangegeven wanneer we over de technische documentatie van de zepompen beschikken en welke documentatie door middel van het afbeelden van de kaften.

Het is wegens copyrights voor ons niet mogelijk om de gehele documentatie op de website te publiceren maar bij eventuele vragen zullen we altijd proberen om u verder te helpen.

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014