85 jaar Brw Maarssen

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

85 jaar Brandweer Maarssen

Ter gelegenheid van het 85 jarige bestaan van de vrijwillige brandweer Maarssen en de nationale bevrijdingsdag werd door de brandweer een grote optocht georganiseerd. Met de medewerking van een groot aantal korpsen en particulieren kon een grote stoet van historische en moderne brandweervoertuigen worden samengesteld.

's Morgens om 9.00 uur werd eerst koers gezet richting Midden Beemster om daar aan te haken achter het korps met hun replica Ford, Hoewel we een uur voor de opening van de inschrijving aanwezig waren konden we ons gelukkig gewoon melden en werden alle zaken geregeld waaronder een prima lunchpakket en een aantal consumptiebonnen. Hierna werd vertrokken naar de opstelplaats, hier verscheen al rap het ene na het andere voertuig en snel stonden er ruim 50 voertuigen "uitruk gereed"

Om 13.45 vertrok de stoet voor de rondrit door Maarssen uiteraard onder gebruik van de toeters en bellen en trok het defile vele toeschouwers. Na een tussenstop op de kennedylaan, waar het publiek de mogelijkheid kreeg om foto's te maken werd de route verder afgereden terug naar de kazerne van het korps.

Met de deelname van ruim 70 voertuigen kon het korps terugkijken op een geslaagde dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014