OTF Venhuizen

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Oldtimer festival Venhuizen / Hem

Het Westfriese Oldtimer Festival in het Noord Hollandse Venhuizen / Hem is onze eerste oldtimershow daarnaast is het ook voor het eerst na 13 jaar dat we terug keren op dit festival waar we in het verleden als medewerker aan verbonden waren. Hoewel de KLF de respectabele leeftijd van 26 jaar heeft bereikt kun je van een oldtimer nog niet echt spreken het is eerder de uitvoering van de bus dan de leeftijd die maakt dat we op dit soort evenementen staan.

Na eerst met het verkeerde voertuig ingeschreven te hebben kunnen we op paas zaterdag toch een plekje verwerven , eerst een beetje weggestopt tussen de vrachtwagens maar later naast de mooie VW T1 van brandweer Zuiddorpe en achter een paar geweldig mooie Matra's van autobedrijf Bruin. Helaas zijn er tijdens de show slechts 5 brandweervoertuigen te bewonderen. Paasmaandag komt ook de oude 602 van brandweer Enkhuizen nog even langs.

Het festival is met zo'n 14500 bezoekers lekker druk en het bezorgt ons een aantal leuke uitnodigingen en contacten. Beide dagen is de KLF gebruikt als decor voor de bodypainter Ferry Zeeman .

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014