Opkikkerdag Zeewolde

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Super Opkikkerdag Zeewolde

12 juli is de Super Opkikker in Zeewolde voor ons voor de eerste keer dat we meewerken aan deze dag. Wat onwennig meld ik me bij de receptie van de Eemhof om daar vriendelijk en kalm uitgelegd te krijgen hoe ik naar de "Plaza" moet rijden en ik krijg wat regelstjes uitgelegd over het rijden op het park. Al met al een hartelijke ontvangst door de Eemhof zelf. Op het park blijkt het "wisseldag" en hegt is dan ook drukker met verkeer dan normaal gelukkig brengt de OGS (die hier gebruikt mag worden) uitkomst en kan ik door naar de Plaza.

Op de Plaza wordt ik opgevangen door een vrijwilliger van de st. Opkikker en wederom wat uitleg over de dag zelf, de indeling van de activiteiten en de bedoeling met de KLF. Die bedoelingen hebben we met de PVGNL en DAPD al geregeld en bij aankomst van Ton blijkt er toch weer e.e.a. gewijzigd, niks vreemd bij dit soort evenementen zou het vreemd zijn als planningen zouden kloppen.

 

 

Als ik mijn "introductie" doorlopen heb is Ton (PVGNL) inmiddels ook aangekomen en nemen we de, gewijzigde, planning maar weer door aangezien de deelname van de DAPD wegens ziekte is afgezegd. Als we ook dit achter ons hebben gelaten is het tweede voertuig van de PVGNL ook aangekomen en gaan we kijken of we een bakkie koffie kunnen scoren. Ook de eerste gezinnen komen nu langzaam aan en voorzichtig gaat het feest beginnen. Ik krijg wat korte ritjes over het park waar de gasten zich prima mee vermaken af en toe even de OGS erop en de gezichten glimmen tegn je op.

Na een paar van deze ritjes komt mijn "gast" en deze gaan we wegbrengen naar de forellenvijver in Nijkerk, onder prio 1 verlaten we het park en zodra we de openbareweg op rijden gaan we onder prio 3 verder. Na het afzetten van onze visser keren we terug naar de Eemhof om daar onze busdienst te hervatten die overigens keurig geregeld wordt door de vrijwilligers.

 

Dan komt natuurlijk ook weer het moment dat we onze "visser" bij de forellenvijver ophalen blijkt hij een natuurtalent, hij heeft geen teken van leven gezien maar weet toch met een bereide en verpakte forel weer in te stappen, doe het hem maar ff na....

 

 

Als de dag ten einde loopt is er nog een afsluitend diner voor deelnemers en vrijwilligers daarna komt het uitzwaaien van de deelnemers en vertrekken we zelf ook weer richting huis.

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014