Oldtimerdag Lelystad

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Oldtimerdag Lelystad

 

Op zondag 19 juni werd in Lelystad alweer de 27e Nationale Oldtimerdag gehouden. Ook deze edite vond plaats op de Zuigplasdreef en was ondanks het wat mindere weer druk bezocht. Zoals gebruikelijk stonden we met de KLF weer opgesteld tussen de brandweervoertuigen waarbij dit jaar vooral de brandweer Assen de grote nieuwkomer was. Zij waren aanwezig met een Commer autospuit en een Mercedes ladderwagen waarbij de laatste ook nog eens in de prijzen viel. Ook een tweetal Fiat 500-jes waren aanwezig, Taatuu en de Fire 500 en natuurlijk de KLF, dit jaar zonder de MSA aangezien de motor van de pomp geheel gedomenteerd achter in de schuur staat. Ook was de KLF traditie getrouw het jongste voertuig op de dag.

 

 

 

Na de eerste juri ronde was het tegen 13.45 tijd om op te rijden naar de jury tribune waar we wederom werden beoordeeld dit maal op rijdende presentatie aangezien wij over te weinig kleding beschikken werden we niet beoordeeld op originele presentatie hierdoor en natuurlijk het feit dat we het jongste voertuig presenteerden hebben we ook nooit de illusie om in de prijzen te vallen :-))

Na de rijdende jurironde volgde ook dit jaat weer een tourrit door de omgeving van Lelystad en waren we tegen 15.30 uur weer retour op onze plek.

Om 17.00 uur was het gehele evenement ten einde en keerden we moe maar voldaan van de leuke dag weer huiswaarts waar we de gehele dijk achter een van de andere deelnemers met een "echte" oldtimer hebben gereden.

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014