Brandweerdag Almere

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Brandweerdag Almere

6 september was het weer de beurt voor de Brandweerddag Almere, nadat we vorig jaar een keer hadden overgeslagen waren we dit jaar weer van de partij. En het moet gezegd dat ondanks de handicaps van de gasten de meeste ons gelukkig nog konden en zo kan het gebeuren dat we nog voor we ons konden melden als aanwezig al de eerste gasten om de nek hadden hangen, geweldig om zo terug te komen op een van je mooiste evenementen. Ook de ontvangst van het korps was uiterst hartelijk en begripvol.

 

Nadat we met de nodige vertraging, iedereen was razenddruk, de KLF op de bestemde parkeerplek hadden gezet konden we weer verder met ons dagje volop genieten want nog steeds vraag ik me elk jaar af wie er meer plezier hebben, de organisatie, de gasten of wij als vrijwillige deelnemers met onze voertuigen. Juist vanwege die vraag bli9jft het elke keer weer een heel "avontuur"

 

Na een ochtend vol belevenissen voor de gasten, waarbij wij ons slechts beperken toe toekijken en volop genieten, is er om ongeveer 13.00 uur de gebruikelijke briefing, nieuw voor ons is dat we dit jaar alleen nog gebruik zullen maken van de busbanen wat overigens niet betekent dat er minder toeschouwers langs de weg staan. De rit zal zoals gebruikelijk weer eindigen bij "Eindelijk Weer" de jaarlijkse pleisterplaats waar iedereen een aantal uurtjes uit zijn dak mag gaan.

Daarna volgt de gebruikelijke korte rit naar de kazerne.

 

Hoewel we in 2012 hadden belooft te zullen blijven BBQ-en is onze deelname helaas dermate vermoeiend geweest, mede door de geweldige ontvangst, dat we deze belofte niet kunnen inlossen en onder zware druk van Brain om toch te blijven en de hernieuwde belofte om in 2015 echt de hele dag van begin tot eind vol te houden vertrekken we, wederom, uitgeleeft maar meer dan voldaan naar onze thuisbasis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo: Brandweerdag Almere

foto's: ploicecar.nl

 

 

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014