Sinterklaas intocht Bovenkarspel

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Sinterklaasintocht Bovenkarspel

16 november hebben we onze medewerking verleend aan een van de mooiste intochten van Sinterklaas in Nederland namelijk, de intocht van Bovenkarspel.

Hoewel het weer duidelijk wat te wensen over liet mochten we niet klagen over belangstelling, sinterklaas is nog belangrijk genoeg om de regen te trotseren en daar kunnen ze in Bovenkarspel best trots op zijn.

 

Na aankomst van de sint in "de Kolk" en de noodzakelijke plichtsplegingen starte de rond rit door het dorp. Met de medewerking van verschillende muziekkoprsen, de m iniclub, brandweer Stedebroec en vele anderen heeft de organisatie ook dit jaar weer een mooie optocht neer gezet Ook mag de organisatie worden nagegeven dat men de veiligheid van de deelnemers EN het publeik erg hoog heeft zitten, elk voertuig in de stoet werd netjes voorzien van begeleiders aan beide zijden.

 

Na een leuke rit, zo zien we ook eens wat van Bovenkarspel waar we normaal gesproken niet komen, was het eind punt bij de Halve Maan waar de stoet werd ontbonden, dit betekende onder meer de traditionele speculaaspop in ontvangst nemen en het bloemstuk inleveren wat de grill van de KLF had gesiert tijdens de rit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's Andijkernieuws / dhr Bieshaar

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014