Koninginnedag Grootebroek

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Koninginnedag Grootebroek

En stom ongeluk naast ons huis adres resulteerde dit jaar in de aanwezigheid van ons voertuig bij de viering van Koninginnedag in de buurdorp Grootebroek. Hier was de aanwezigheid van het voertuig gewenst voor een van de spelletjes voor de kinderen namelijk het overbekende huisje blussen.

Door de bemanning van de brandweerbus en een vrijwilliger van het oranjecommite werden de kinderen op deze mooie dag vermaakt met twee stralen en een huisje dat middels een valbord in brand stond.

Ook was er voor ons de mogelijkheid om het voertuig op te stellen als of deze het water naar de stralen stond op te pompen terwijl we dit in werkelijkheid gebeurde middels een dompelpomp. Door de persslang van de dompelpomp aan te sluiten op een verdeelstuk werd het water verdeeld over de twee stralen en op een 3" persslang welke naar de pomp op het voertuig leide.

Net als de vele kinderen konden wij ons ook prima vermaken met het water zodat ook wij bij tijd en wijle een nat pak hebben opgelopen maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij en geeft voor de kinderen een nog groter plezier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014