Optocht Brw Zwijdrecht

 

Klein Lösch Fahrzeug Grimmenstein Markt

De enige particuliere beladen VW LT brandweer bus

 

Optocht Brandweer Zwijdrechtsewaard

Zaterdag 8 september is het eerste evenement na de graffitie waar we weer aan deel kunnen nemen. Hoewel de KLF nog twee kleuren rood heeft is er van de ergste schade weinig meer te zien.

Vol goede moed gaan we al vroeg richting Zwijndrecht waar we een hartelijk ontvangst krijgen de organisator is blij dat we de KLF zover hebben kunnen herstellen dat we aan de optocht mee kunnen doen vooral omdat het tot het laatste moment onzeker was of we zouden komen.

Het lijkt haast afgesproken werk om met alle deelnemende voertuig binnen een goed kwartier aan te komen en de heren van de brandweer lopen dan ook driftig in het rond om alles in goede banen te leiden, mooi om te zien een beetje jammer omdat er weinig tijd is om contacten op te doen.

 

 

 

Bij de noodzakelijke briefing wordt al snel duidelijk dat het de organisatoren veel aangelegen is om de deelnemers een mooie route te laten rijden waarbij een groot publiek kennis kan maken met de verschillende voertuigen. In de omgeving van Zwijndrecht enn Hendrik Ido Ambacht ligt een grote verschijdenheid aan kleine rustieke dorpjes waarvan er een aantal flink door de deelnemende voertuigen op zijn kop worden gezet dit meestal onder de goedkeurende blikken van de bewoners van de anders waarschijnlijk rustige plekjes.

 

 

 

 

Het einde van de route bevind zich in Hendrik Ido Ambacht waar we onderdeel worden van een voorlichtingsmarkt van het verenigingsleven. Alle voertuigen worden opgesteld in een staticshow zodat iedereen kennis kan maken met de voertuigen.

 

 

 

Copyrights KLF Grimmestein Markt 2014